Senaste Nytt: Messi gör det igen!

06:29 Posted by Kim Högberg

Måndag 23 November:
Fadern i huset påstår sig inte ha fått så mycket sömn under söndags natten på grund utav att Messi körde ett par extra träningspass under natten. Vi vet inte vad som fick honom att göra så men sömn problemen ska vi nog vara kvitt inom en snar framtid han är ju trots allt väldigt ung och dum :)

Att Messi blivit mer alert och busig är det ingen tvekan om men att bita på allt inklusive sina förmyndare är ett problem som inte gillas speciellt mycket. Detta gör han dock endast när han har ganska mycket överskottsenergi efter att ha sovit väldigt länge.

Vi har också nu haft lite fler olyckor inom hus med toalettbesök osv men vi tycker ändå att han sköter sig bra. Han verkar då sköta det stora utomhus men tycks ibland inte fatta riktigt än att det lilla också skall göras ute.

Idag har Messi tagits om hand av Marianne och Jan-Ove medan vi yngre har varit på skolan. Även om nu inte Kim spenderat mycket tid på skolan idag så försöker vi ändå att alltid se till att någon är med honom. Messi känner nog också lite mer längtan efter sina kompisar nu än tidigare då han börjat gnälla lite mer nu.


1 kommentarer:

Therese Rehn sa...

Kul att få följa er vardag med den lilla buskillen! Träffade honom hos Anna för en vecka sedan och han är jätte fin. Lycka till med honom!
Mvh. Therese Rehn, Kennel Aquastar's

Skicka en kommentar