Messi har anlänt till Piteå

14:52 Posted by Kim Högberg

Det var sent på fredags kvällen som Messi landade på  Kallax flygplats. Vädret hade han redan hunnit vänja sig vid under sin visit i Surahammar. Lång resa, mycket bilturer och annat resulterade i att vår stjärna var alldeles utmattad. Nu har två dagar passerat och han är i toppform. Fötterna går som en motor och han tycks stundtals inte vara stoppbar.

Messi fick börja med att nöja sig med lite utrymme i ett eget rum, men har nu fått expandera till en villa. Han tycks också lära sig mer och mer vad man ska göra ute och inte inne osv. Kosten fungerar fint och vi hoppas att han fortsätter i den här fina formen.

Att slita på skorna har han en tendens att göra då och då men inget allvarligt än så länge. Messi har också fått ställas ansikte mot ansikte med en typ av fiende, nämligen "Sussi", hon är en speciell typ men vi hoppas att stridsyxan kan läggas ner så småningom.

Messi tycks trivas i Piteå och är väldigt fascinerad av att spegla sig själv i spegeln. Vi hoppas att Messis lagkamrater också får en trevlig flytt och deras mor och far samt förmyndare kan fortsätta sitt liv men med ett leende på läpparna och vetskapen om att Messi har det mycket bra i Piteå.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar